Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.

En el dia d’avui ens dediquem a conèixer més a fons l’empresa Ben Fet! Mel la Paquita . A través de les qüestions sobre la seva trajectòria i manera de fer, descobrirem per què Mel la Paquita és una empresa Ben Fet!

Com neix Mel la Paquita?

L’empresa neix de la tradició familiar, amarada de passió per l’art de l’apicultura i el món de la mel. Som apicultors des de 1810, sis generacions d’apicultors, fruit de la tradició, saber fer i ofici dels mestres artesans de la família Muria.

Com us definiu com a empresa?

El treball artesanal dels apicultors, après dels avantpassats, juntament amb les tecnologies més avançades, propicien i aporten talent al procés d’extracció i envasament de la mel. Sens dubte La Paquita és defineix com un producte nacional i de proximitat, on s’evidencia el respecte i l’amor a la natura, i on es posa de manifest el tractament artesanal i respectuós del producte.

Quin és el major repte al que us heu enfrontat al llarg de la vostra història?

El repte que  ens hem afrontat és el  compromís amb el medi ambient, apostem per la conservació dels boscos i dels recursos naturals. Per aquest motiu busquem l’equilibri entre la natura i la sostenibilitat vetllant pels boscos i per tota la flora i la fauna que acull el nostre territori.

Un bon moment per recordar? 

Mel La Paquita és un homenatge a l’àvia Paquita de la família Muria, una gran apicultora i millor persona (DEP), va dedicar la vida al món de l’apicultura i la seva família.

Per què Mel la Paquita és una empresa Ben Fet? 

Sense cap mena de dubte La Paquita és un producte de proximitat, on s’evidencia el respecte i l’amor a la natura. Resseguint les diferents floracions de les Terres de l’Ebre, Reserva de la Biosfera, i transhumant als Pirineus, les abelles que produeixen La Paquita aconsegueixen fabricar una mel d’exquisida qualitat.

A qui van dirigits els vostres productes?

Els productes van dirigits a aquella gent que li agradi la mel de proximitat i creada sota la base d’uns valors de respecte amb la natura i el medi ambient.


Productes destacats

Producte amb més trajectòria  Producte estrella Producte més recent