Accions desenvolupades per i per a empreses Ben fet!

Trobades de connexió

Les empreses Ben fet! comparteixen aquests sopars periòdics en els que es coneixen millor, aprenen les unes de les altres i identifiquen possibles aliances d’interès mutu.

Jornades de formació

Per a l’aprenentatge i la posada al dia en els temes que interessen a les empreses i que influeixen en els seus negocis. De la mà d’experts reconeguts.

Expedicions i fires

Sortides grupals organitzades de manera conjunta per participar i aprendre en les fires i esdeveniments líders en els seus sectors, nacionals i internacionals.

Sensibilització i comunicació

Segell ben visible

Fes visible als teus clients i a la comunitat el teu compromís amb la qualitat i el territori. A Ben fet! editem diferents elements de comunicació que t’ajudaran.

Lots Ben fet!

Garanteix l’excel·lència i la sostenibilitat de les matèries primeres, productes, processos productius i serveis associats en els teus lots. Un valor afegit que serà cada vegada més una exigència.

Campanyes en punts de venda

Promou el consum de productes Ben fet! a la teva botiga. Editem stoppers i altres elements de comunicació per al punt de venda. Consumir conscientment per millorar l’economia de tots.

Premsa i xarxes socials

A Ben fet! aprofitem tots els mitjans per transmetre els valors que compartim i promoure les empreses que els apliquen amb excel·lència.

Conferències i xerrades

Explicar per comprendre, sensibilitzar per actuar. Des de Ben fet! difonem el coneixement i la nostra visió per provocar canvis actitudinals en les persones i els negocis.

Fires

Som presents a les principals fires en els diferents sectors per enfortir el nostre posicionament com a entitat i eixamplar l’impacte de les nostres actuacions.