Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.

En el dia d’avui ens dediquem a conèixer més a fons l’empresa Ben Fet! Fruits Secs Torra. A través de les qüestions sobre la seva trajectòria i manera de fer, descobrirem per què Fruits Secs Torra és una empresa Ben Fet!

Com neix Fruits Secs Torra?

L’empresa va néixer al 1972, a mans de GABRIEL TORRA NADAL i FILOMENA VENDRELL TOMÀS els quals es van iniciar a l’activitat de venda de fruits secs en mercats setmanals. A poc a poc l’empresa va anar creixent, fins que al 1981 van comprar la primera màquina automàtica envasadora i es van començar a envasar els fruits secs amb la marca “Torra”.

Com us definiu com a empresa?

Fruits Secs Torra és una petita empresa, herència d’un negoci familiar, dedicada a la torrefacció, envasat i distribució de Fruits Secs des de fa més de 40 anys, vetllant sempre per obtenir la màxima qualitat en els nostres productes. I és precisament la qualitat allò que ens diferencia de la resta de marques del sector.

Quin és el major repte al que us heu enfrontat al llarg de la vostra història?

El repte més gran que ens vam enfrontar va ser poder arribar a complir els 50 anys de l’empresa que els vam fer en el 2022.

Un bon moment per recordar? 

Un gran moment per recordar al llarg de la nostra història va ser quan la nostra ametlla torrada amb llenya va guanyar el premi “Taste Awards“, un premi al reconeixement d’aliments i begudes per la seva excel·lència del sabor i la qualitat. En concret, el Jurat professional de l’International Taste&Quality Institute (iTQi, Instituto Internacional del Sabor i la Qualitat) de Brusel·les ha otorgat dues estrelles a aquestes ametlles, reconeixent així el seu sabor i qualitat amb una puntuació total de 86,5% dins de la categoria de fruits secs i llavors.

Per què Fruits Secs Torra és una empresa Ben Fet? 

Som Ben Fet! des del 2009, quan el Sr. David Coll (President de Pimec agroalimentària), el sr. Esteve Pinto (president Pimec cat central) i jo mateix ens vàrem reunir per tal d’impulsar el projecte, per tal de fer front als reptes d’aquell temps. I això va significar l’inici del ben fet, un segell de qualitat, valors i el compromís amb la feina ben feta.

A qui van dirigits els vostres productes?

El nostre client són les grans superfícies, supermercats, botigues gurmet especialitzades. També un segment intermig o elaborador com graneries, fruiteries, pastisseries, restaurants, hotels, distribuïdors, marques blanques. Però podem dir que els nostres productes van dirigits a les persones que serien el nostre client final.


Productes destacats

Producte amb més trajectòria  Producte estrella Producte més recent