Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.

En el dia d’avui ens dediquem a conèixer més a fons l’empresa Ben Fet! Fent País. A través de les qüestions sobre la seva trajectòria i manera de fer, descobrirem per què Fent País és una empresa Ben Fet!

Com neix Fent País?

L’empresa Fent País va néixer l’any 2013 arran de l’ambició d’un grup de joves amb l’objectiu de promocionar i impulsar experiències d’oci i turisme de proximitat a Catalunya, amb uns valors molt clars d’ecologisme, respecte per la natura i la protecció de la llengua i cultura catalana.

Com us definiu com a empresa?

Ens definim com una empresa amb un equip jove i pluridisciplinari, que treballem per fer arribar el nostre missatge a tothom, joves, adults, gent gran…per aquest motiu treballem diversos canals, com l’online i les xarxes socials o, els punts de venda físics. Actualment en tenim més de 600.

Quin és el major repte al que us heu enfrontat al llarg de la vostra història?

Sense cap mena de dubte, la crisi generada per la Covid ‘19 ha estat i és un gran repte, però alhora una motivació per tal de millorar i créixer, tant professional com personalment.

Un bon moment per recordar? 

Realment hi han molts moments per recordar, com el nostre primer anunci a televisió. Si no l’heu vist, podeu fer-ho prement aquí.

El cinquè aniversari de Fent País també va ser un moment molt emotiu, però ei! Enguany en celebrarem 10 i organitzarem una festassa per recordar. Hi esteu tots convidats!

Per què Fent País és una empresa Ben Fet? 

Pensem que compartim valors i inèrcies molt clares, des d’impulsar el producte de qualitat i proximitat, fins a vetllar per una excel·lent atenció al client, transparència i responsabilitat social.

Dit així pot semblar poca cosa, però si ens hi fixem, estem parlant de pals de paller de cara a construir quelcom molt bonic, un país millor en un món més sostenible i respectuós en tots els àmbits.

A qui van dirigits els vostres productes?

El nostre producte va dirigit a tota persona que vulgui regalar (o autorregalar-se!) oci i turisme de proximitat.

Avui en dia ja tenim de tot i no sabem massa què regalar i pensem que aquells detalls que es recorden de per vida són les vivències i experiències, més que les coses materials.

Per aquest motiu, radiografiem cada pam de Catalunya per oferir experiències autèntiques, perquè pugueu compartir vivències amb els vostres. I sempre, sempre, amb propostes que tinguin un impacte positiu, real i directe al territori.

 


Productes destacats

Producte amb més trajectòria  Producte estrella Producte més recent