Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.

Avui coneixem més a fons l’empresa Ben Fet! Formatges Montbrú. A través de les qüestions sobre la seva trajectòria i manera de fer, descobrirem per què Formatges Montbrú és una empresa Ben Fet!

Com neix Formatges Montbrú?

Formatges Montbrú SA és una empresa familiar d’origen ramader que van iniciar el Pere i l’Imma per treure un major valor afegit de la llet del ramat de cabres i ovelles que tenien.

Era l’any 1985 i en un inici s’elaborava a la cuina de casa per vendre a la botiga de la família al poble de Moià. A l’any 1989 es va innaugurar un obrador homolgat a la mateixa masia i així començava l’activitat professional d’elaboració i venda de formatge fresc i mató.

Els següents anys es varen començar a incorporar formatges semicurats de cabra al catàleg.

Com us definiu com a empresa?

Ens considerem una empresa amb molt dinamisme i que si bé elaborem productes amb molta tradició, ho fem intentant aplicar sistemes, presentacions i alguns processos molt innovadors.

Quin és el major repte al que us heu enfrontat al llarg de la vostra història?

En els més de 30 anys d’història de la formatgeria el principal repte sempre ha estat el d’assumir els creixements de vendes sense alterar mai la qualitat del producte primigeni. Per aquest motiu ocupem molta gent a fàbrica per tal de mantenir l’artesanalitat dels procéssos del formatge.

Un bon moment per recordar? 

L’any 2019 vam celebrar els 30 anys d’història de la formatgeria amb una festa sorpresa per al Pere Antúnez, fundador de Formatges Montbrú . Varen venir clients i proveïdors històrics de la formatgeria. La cara emocionada de Pere és un record inesborrable destaca Oriol Antúnez, fill d’en Pere.

Per què Formatgeries Montbrú és una empresa Ben Fet? 

A Formatges Montbrú sempre hem tingut clar que la nostra raó de ser era fer un producte amb un alt valor afegit unit a un servei impecable als clients.

Al nostre entendre Ben Fet! representa aquests valors que oferim.

A qui van dirigits els vostres productes?

Els productes van dirigits a  professionals de les botigues de gastronomia, restaurants i també a client final a través de les fires i la botiga online.

 


Productes destacats

Producte amb més trajectòria  Producte estrella Producte més recent