Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.

Avui coneixem més a fons l’empresa Ben Fet! Mutuacat. Mitjançant les qüestions sobre la seva trajectòria i metodologia, descobrirem per què Mutuacat és una empresa Ben Fet!

Com neix Mutuacat?

Mutuacat va néixer l’any 1969 amb la denominació de Mútua Manresana, per donar resposta a les necessitats sanitàries i socials del moment. Fou fundada seguint els principis del mutualisme per un conjunt de persones amb valors associatius amplis i esperit solidari.

Fruit de l’evolució natural de tota entitat i de la necessitat d’adaptació als nous temps i a la societat, el 2015 la imatge pública i el nom comercial de Mútua Manresana es va canviar pel de Mutuacat.

Com us definiu com a empresa?

La innovació i l’adaptació a les noves necessitats ha estat una constant de Mutuacat, però per sobre de tot ens defineix el fet de no tenir ànim de lucre i de ser fidels als principis fundacionals del mutualisme.

Quin és el major repte al que us heu enfrontat al llarg de la vostra història?

Tot i ser una mutualitat de previsió social, sense ànim de lucre, compartim mercat amb les grans asseguradores mercantils i hem de complir les mateixes exigències i requisits davant l’Administració.

Un bon moment per recordar? 

Els bons moments són múltiples: cada petit elogi que ens fa un mutualista, cada vegada que rebem la gratitud per l’ajuda a un assegurat o cada premi que ens atorguem per al reconeixement a la nostra feina. En aquest sentit, ens fa especial il·lusió els que hem rebut per la defensa de la nostra llengua.

Per què Mutuacat és una empresa Ben Fet? 

Mutuacat és una empresa Ben Fet! per la recerca constant de l’excel·lència dels nostres serveis. Uns serveis que oferim aquí i des d’aquí, prioritzant sempre els proveïdors catalans.

A qui van dirigits els vostres serveis?

Mutuacat ofereix assegurances personals i, per tant, el destinatari final sempre és una persona física. Ara bé, contracten les nostres assegurances tant persones individuals com famílies, empreses o entitats.

 


Serveis destacats

Producte amb més trajectòria  Producte estrella Producte més recent