Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.

Com neix Celler Gerisena?

El Celler Gerisena és un projecte d’Agrícola de Garriguella que va començar a caminar fa més de mig segle. Neix del somni de 54 socis de crear un producte de qualitat sota la Denominació d’Origen Empordà, recuperant vinya vella i potenciant les varietats autòctones  l’Empordà.

Com us definiu com a empresa?

Som una empresa tradicional però sempre pensant en el futur, preservant sempre el nostre patrimoni vitivinícola. Avançant sempre cap un mon més respectuós amb el medi ambient. La terra, la fauna i flora, son els nostres estàndards.

Quin és el major repte al que us heu enfrontat al llarg de la vostra història?

Pensant en el patrimoni paisatgístic del nostre territori, hem apostat per utilitzar en tots els nostres vins, taps de Finca, que son taps de suro natural extrets de sureres de l’Empordà, això ha fet que s’hagin recuperat  boscos d’alt valor mediambiental. Son boscos tradicionals mediterranis resistents al foc, l’enemic del medi ambient, i dona feina a gent del nostre entorn.

Un bon moment per recordar? 

Quan després d’anys de maduració d’un vi, el nostre Somnis de Gerisena, va ser reconegut arreu del mon, tant al Premis Decanter (UK), Garnatxes del Mon (França) i els Premis Vinaris (Catalunya).

Què fa que Celler Gerisena sigui una empresa Ben Fet? 

Al Celler Gerisena igual que fa tot el col·lectiu Ben Fet, apostem per la feina ben feta, la cooperació, la proximitat i, per sobre de tot, som persones que pensem en les persones.

A qui van dirigits els vostres productes?

El nostre producte va dirigit a totes aquelles persones que busquen un producte de qualitat, proximitat i respectuós amb el medi ambient. Un producte per gaudir, un glop fresc de tramuntana immers en una copa de vi.

 


Productes destacats

Producte amb més trajectòria  Producte estrella Producte més recent