Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.

Com neix Kopgavà?

L’empresa inicialment era una secció d’una altra empresa dins del grup Gavagrup (1992). El 2005 neix Kopgavà Service Trade per a cobrir les necessitats que tenia la gran distribució i cap altra empresa del grup podia cobrir.

Com us definiu com a empresa?

Kopgavà és una empresa molt propera, i les treballadores, que porten molts anys juntes, en són el pilar. Aquest pilar mai ha trontollat, cosa que ha fet que l’empresa es mantingui forta i hagi anat avançant any rere any.

Combinem experiència i tradició amb noves tecnologies i modernitat, aportades per les noves incorporacions que fan que el grup sigui més fort i englobi molts àmbits.

Tots els que formem part d’aquesta empresa tenim en comú les ganes d’adaptar-la a les noves corrents d’innovació i medi ambient, intentant ser dels primers en incloure productes amb valor afegit però amb l’alta qualitat que sempre ha caracteritzat els productes d’aquesta empresa.

Quin és el major repte al que us heu enfrontat al llarg de la vostra història?

La pandèmia ha sigut un repte per a tothom, però especialment per al sector alimentari, en què va augmentar la feina notablement i es va haver d’augmentar l’equip i automatitzar diferents línies de producció per poder arribar a servir les grans demandes de producte.

Actualment, com a major repte tenim el d’anar reduint el % de plàstic dels diferents envasos i trobar alternatives viables per a poder col·laborar amb la necessitat ambiental d’aquest aspecte.

Un bon moment per recordar? 

La primera vegada que es va vendre producte dels nostres camps propis. Poder subministrar-se un mateix i vendre al consumidor el resultat de l’esforç de tants mesos al camp, no té preu.

Què fa que Kopgavà sigui una empresa Ben Fet? 

Considerem que Kopgavà és una empresa Ben Fet ja que tenim una bona cultura de qualitat i de proximitat i un bon sistema d’organització i actuació que ens fa diferenciar de d’altres empreses del sector. Sabem trobar una bona solució a les necessitats dels clients, sense deixar mai a part la qualitat i el bon servei.

A qui van dirigits els vostres productes?

Els nostres productes van dirigits als clients als qui els agradin les verdures. Sobretot per fer bons brous.

 


Productes destacats

Producte amb més trajectòria  Producte estrella Producte més recent