Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.

Com neix Cadí Societat Cooperativa Catalana?

L’any 1915 a l’Alt Urgell, amb la desaparició de les vinyes a conseqüència de la plaga de la fil·loxera, un grup de pagesos liderats per Josep Zulueta i Gomis, van introduir les primeres vaques lleteres i van fundar la Cooperativa Cadí, cercant un model agrari adaptat a les condicions naturals de la comarca. Les primeres fabricacions de mantega van ser complementades aviat amb l’elaboració de formatges.

Com us definiu com a empresa?

Som una Cooperativa que recollim diàriament la llet dels nostres associats, fet que ens permet garantir l’origen i la qualitat de la llet i dels nostres productes, alhora que mantenim la tradició i l’essència del nostre Pirineu.

Quin és el major repte al que us heu enfrontat al llarg de la vostra història?

Al llarg dels més de cent anys de la nostra història ens ha calgut afrontar molts i variats reptes, però el més important és el de mantenir la confiança dels consumidors en els nostres productes.

Un bon moment per recordar? 

La celebració del Centenari va ser el moment de màxima expressió de la comunió entre els diferents actors de la nostra Cooperativa: els socis i sòcies, els treballadors i treballadores, els col·laboradors i col·laboradres i els clients/clientes i consumidors/consumidores.

Què fa que Cadí SCCL sigui una empresa Ben Fet? 

Compartim plenament l’ideari de les empreses membres de Ben Fet, defensant i promovent una economia de qualitat, sostenible, de proximitat i socialment responsable.

A qui van dirigits els vostres productes?

A tots els consumidors que posin en valor la proximitat, la tradició, la qualitat i el respecte pel medi ambient.

 


Productes destacats

Producte amb més trajectòria  Producte estrella Producte més recent