Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.

El formatge català Urgèlia D.O.P. ha estat guardonat amb l’Or en l’edició 2020 dels Sofi Awards, com el millor formatge de llet de vaca. Un reconeixement que coincideix amb la celebració del 105 aniversari de la Cooperativa CADÍ, productora de l’Urgèlia i membre de la família de Ben Fet! Segons expliquen des de la Cooperativa, aquest guardó ha sigut rebut amb “especial il·lusió” i és fruit de “l’esforç, la dedicació i la professionalitat de totes i tots”.

La Cooperativa CADÍ també ha volgut agrair la feina a socis-ramaders, treballadors, proveïdors, clients i consumidors “per fer possible seguir elaborant productes de la més alta qualitat i continuar treballant amb passió per fer créixer el nostre projecte”.

Els Sofi Awards són un prestigiós concurs organitzat per la Specialty Food Association i que se celebra anualment als Estats Units, primer productor mundial de formatges. Enguany hi han participat prop de 2.000 productes d’especialitat de tot el món.

Gràcies a la seva alta qualitat, garantia d’origen i llarga tradició, l’Urgèlia és l’únic formatge de Catalunya reconegut amb la Denominació d’Origen Protegida (D.O.P. Formatge de l’Alt Urgell i la Cerdanya, any 2000). El formatge destaca per la seva suavitat i cremositat, a més d’un gran sabor que recorda als fruits secs torrats i bolets.

Leave a Reply