Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.

El producte col·laboratiu de Llet Nostra, empresa membre del Ben Fet!, ha sigut un dels premiats amb el “Sabor del Año Top Innovación“, primera vegada que s’atorga aquest guardó. Aquest reconegut i valuós segell és un distintiu dins el sector basat en la qualitat del producte, aprovats i tastats pels consumidors i per xefs de referència.

Els Músics és un projecte col·laboratiu i intersectorial on diferents entitats del sector agrari català es van unir en un conveni de col·laboració per potenciar la producció pròpia de Catalunya. Un acord de les empreses de Llet NostraMuriaInfrusec i Masachs, sumant experiència i qualitat de les seves produccions. Junts, realcen la tradició gastronòmica catalana i els productes de proximitat, garanteixen la conservació del paisatge i uneixen valors com la cooperació, la proximitat, la qualitat i la tradició.

Els Músics, un producte saludable

Els Músics neix com una reinterpretació de les postres de músic, presents en el Corpus del Patrimoni Culinari Català. Estan elaborats a partir de productes naturals i poc processats, permetent un consum integrat en un estil de vida saludable i modern. Els Músics uneix fruita seca, mató i mel de primera qualitat, tres productes típics de la tradició culinària catalana. Una proposta de postres ideal, ja que es pot consumir a qualsevol lloc i moment, amb els tres ingredients separats per conservar millor les seves qualitats organolèptiques.

Leave a Reply