Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.

Aquestes festes regala productes compromesos amb el territori, regala productes amb certificació!

Ben Fet! és una certificació innovadora quant a concepte, i revolucionària quant a plantejament, perquè no només té en compte la procedència i/o el procés d’elaboració del producte sinó, sobretot, de quina manera s’impliquen les empreses productores a millorar el territori del qual formen part.

Ben Fet! ha preparat 8 lots exclusius amb una gran varietat de productes perquè puguis escollir quina composició respon al regal que vols fer.

Els lots contenen cadascun una desena de productes tan exclusius com el cava de Bohigas o de Clos Pons, les delícies de Neules de Sant Tirs, les neules de Hort del Silenci, els torrons d’Alemany, els vins d’empreses com Puntils, Dinarells o Jan Petit, les salses gourmet i les figues confitades al marc de cava en almívar de Can Bech, els excel·lents formatges de Montbrú i Cadí, les delicioses ametlles de Pifarré, les cerveses de Sikaru, les xocolates de Bombons Blasi, les pipes caramel·litzades de Delirium Torra, els carquinyolis de Forn Comtal, les melmelades de Sun & Fruits, els olis d’oliva de Priordei i Rosset, els cafès naturals de Ciano Cafè, Cafès Cornellà i Cafès Batalla, les llonganisses artesanals d’Alven, la mel de romaní La Paquita i les secallones de Mitjans.

Voleu veure com són aquests lots? Descobreix-los i fes les teves comandes, clica als següents noms/enllaços:

Grup Llobet 

Llersis

Leave a Reply