Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.

Domini Ambiental, empresa membre de Ben Fet! i dedicada a les energies renovables, el món de l’aigua i la il·luminació LED, ha estrenat una nova plataforma web que funcionarà paral·lelament al web principal, per tal de reforçar la seva imatge i marca online en l’àmbit de l’energia fotovoltaica i explicar de forma més acurada l’autoconsum fotovoltaic.

La navegabilitat i els continguts d’aquesta nova web estan dissenyats amb l’objectiu d’oferir als usuaris i usuàries un espai visualment atractiu, funcional i intuïtiu. D’aquesta manera, la web és una pàgina única en scroll on s’expliquen conceptes bàsics relacionats amb l’autoconsum, diferenciant la instal·lació en llars o empreses, i on tothom interessat podrà trobar vídeos d’experiències reals o una calculadora solar per conèixer l’estalvi segons les característiques del seu edifici, entre altres coses.

La pàgina web de Domini Ambiental està dissenyada perquè es pugui visitar des de qualsevol dispositiu, amb versió especial per a smartphones. Durant els pròxims mesos, s’anirà ampliant i actualitzant, així que serà un espai web viu. A més, a través de les xarxes socials, els interessats i interessades podran estar atents a les novetats, esdeveniments i promocions de l’empresa i el sector.

Leave a Reply