Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.

Empreses membres del Ben Fet! tindran la seva presència al Fòrum Gastronòmic de Barcelona 2019, del 18 al 20 de novembre al recinte de Montjuïc , un esdeveniment imprescindible per a la cultura gastronòmica, on s’acumula una dosi gegant de talent, varietats i propostes creatives. Més de 500 marques i més de 300 expositors es citen amb més 30,000 visitants per mostrar les seves habilitats culinàries, els seus millors productes o donar-se a conèixer al gran públic.

El Fòrum és una fantàstica oportunitat per promoure el contacte directe entre els millors professionals del sector, un espai per crear noves relacions i sinergies positives per a totes les empreses. L’espai firal del Fòrum Gastronòmic és el millor aparador per donar a conèixer les diferents novetats del sector i es converteix en una plataforma comercial de gran valor per a tots els participants.

Després de la seva edició a Girona, el Fòrum Gastronòmic torna a Barcelona i es convertirà en el més gran que s’ha fet fins ara, duplicant l’espai i gràcies a la  seva nova aposta per trencar fronteres. Així, l’espai firal tornarà a comptar amb la presència de cuiners reconeguts internacionalment, les últimes novetats del sector i un ampli catàleg d’activitats com espectacles de cuina en directe o degustacions.

Enguany, Ben Fet! comptarà amb la presència d’empreses referents al sector com Cuick, Grup Pons, Ca-Rosset, Kensho Sake, Fruits Secs Torra, Torrons i Mel Alemany, Formatges Montbrú, Vda.Pifarré, Boisans Food, Grup Cafès Batalla i Set&Ros.

Esperem que sigui un esdeveniment profitós, on es creïn bones relacions comercials i el públic s’ho passi d’allò més bé. Per a més informació sobre l’esdeveniment, feu clic aquí.

Leave a Reply