La marca de les empreses catalanes i compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Empreses membres del Ben Fet! tindran la seva presència al Fòrum Gastronòmic de Barcelona 2019, del 18 al 20 de novembre al recinte de Montjuïc , un esdeveniment imprescindible per a la cultura gastronòmica, on s’acumula una dosi gegant de talent, varietats i propostes creatives. Més de 500 marques i més de 300 expositors es citen amb més 30,000 visitants per mostrar les seves habilitats culinàries, els seus millors productes o donar-se a conèixer al gran públic.

El Fòrum és una fantàstica oportunitat per promoure el contacte directe entre els millors professionals del sector, un espai per crear noves relacions i sinergies positives per a totes les empreses. L’espai firal del Fòrum Gastronòmic és el millor aparador per donar a conèixer les diferents novetats del sector i es converteix en una plataforma comercial de gran valor per a tots els participants.

Després de la seva edició a Girona, el Fòrum Gastronòmic torna a Barcelona i es convertirà en el més gran que s’ha fet fins ara, duplicant l’espai i gràcies a la  seva nova aposta per trencar fronteres. Així, l’espai firal tornarà a comptar amb la presència de cuiners reconeguts internacionalment, les últimes novetats del sector i un ampli catàleg d’activitats com espectacles de cuina en directe o degustacions.

Enguany, Ben Fet! comptarà amb la presència d’empreses referents al sector com Cuick, Grup Pons, Ca-Rosset, Kensho Sake, Fruits Secs Torra, Torrons i Mel Alemany, Formatges Montbrú, Vda.Pifarré, Boisans Food, Grup Cafès Batalla i Set&Ros.

Esperem que sigui un esdeveniment profitós, on es creïn bones relacions comercials i el públic s’ho passi d’allò més bé. Per a més informació sobre l’esdeveniment, feu clic aquí.

Leave a Reply