Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.

Ben Fet! amplia la seva família i no amb un membre qualsevol, sinó amb Set&Ros, empresa catalana referent en l’agricultura ecològica dels seus olivers i ha creat un producte de màxima qualitat: Ros Caubó, el millor regal d’aquest Nadal. Un assortiment de 4 olis d’oliva verge extra diferents (arbequina, cornicabra, hojiblanca i picual) que ofereixen tot un món nou de sensacions, sabors i aromes per als sentits.

I com s’aconsegueix uns olis d’aquesta màxima qualitat? Doncs mitjançant una metodologia que combina tecnologia i tradició, unit a la bona localització de les seves terres i a un excel·lent clima. D’aquesta manera, Set&Ros produeix un oli d’oliva magnífic, reunit en un assortiment com  Ros Caubó. Els olis que formen part d’aquest “pack” són de producció limitada i amaguen una feina de molta cura i paciència per tal d’obtenir el millor producte per aquest Nadal.

A l’assortiment Ros Caubó també ofereix un got de tast oficial i les targetes amb les notes de tast. Una manera fantàstica per descobrir els diferents tocs que cada oli ens ofereix, tant sigui el gust afruitat i lleugerament dolç de l’arbequina o l’estil aromàtic amb notes herbàcies i un toc picant més intens que ofereix l’oli cornicabra.

Però això no és tot el que ofereix Set&Ros, que encara té més productes de gran qualitat com els que trobareu a la seva web. Experts en oli d’oliva ecològic de màxima qualitat, regalar un producte de Set&Ros és garantia d’èxit i una manera de donar a conèixer i impulsar productes Ben Fet!, amb valors de la terra i de gran qualitat.

Leave a Reply