Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.

La família Ben Fet! està d’enhorabona, ja que una de les seves empreses membres, Formatges Montbrú, va ser guardonada el passat diumenge als World Cheese Awards pel seu Sarró de Cabra. D’aquesta manera, aquest Sarró, únic formatge català premiat en la categoria més alta del certamen, es converteix en el millor formatge de cabra de pell florida del món, segons aquests prestigiosos premis. Només 84 formatges entren a formar part de ser valorats en aquesta categoria.

El Sarró de Cabra és un dels formatges més reconeguts de Formatges Montbrú, gràcies a les seves especials característiques, un formatge suau i mantegós que es fon a la boca, amb un punt cítric i d’un color blanc impecable. Es tracta d’un formatge de gran valor, amb un potent component artesanal, ja que és fet a mà, amb molta cura, i es lliga amb drap, atorgant-li aquest aspecte tan característic.

I aquestes no han sigut les úniques bones notícies. Els World Cheese Awards compten amb diverses categories: Super GoldGoldSilver i Bronze. Doncs a la categoria Silver, Formatges Montbrú ha rebut reconeixement per Cheesefuet XXL Tòfona, el nou producte que la marca presentarà al pròxim Fòrum Gastronòmic; i també pel seu Curat de Cabra 30 Anys, producte commemoratiu pel 30è aniversari de la formatgeria. Per la seva banda, Suau de Búfala i Tou de Búfala també han sigut premiats a la categoria Silver dels formatges elaborats amb llet de búfala.

Així doncs, diumenge va ser un gran dia per aquesta formatgeria del Moianès, que exporta els seus productes a més de 20 països i compta amb més de 25 tipologies de formatges. La seva constància,i el desig per produir formatges artesanals i de qualitat han portat a Formatges Montbrú a convertir-se en un referent al sector, produint formatges amb personalitat, de gran valor afegit i exclusius. Aquesta aposta pels valors i el producte d’aquí (els seus productes porten el segell de Llet de Cabres Catalanes) el converteixen en un exemple del que és una empresa membre del Ben Fet!. Enhorabona per una feina molt ben feta!.

Leave a Reply