Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.

L’empresa catalana, experta en l’àmbit industrial i membre de la família Ben Fet!, ha aconseguit, en només tres anys, multiplicar per 10 el seu volum de negoci a l’Amèrica Llatina. Actualment, Tai Smart Factory oferex servei a plantes de Colòmbia, Equador, Perú, Panamà o Mèxic. El seu sistema MES QPlant de gestió i control ja és utilitzat per empreses tan importants com BelcorpFarmayala o Beautik.

Tai Smart Factory compta des de finals del 2016 amb una filial a Bogotà, Colòmbia. L’aposta pèl mercat colombià va ser principalment perquè està suficientment preparat i ofereix la possibilitat d’un llarg recorregut per incorporar l’automatització a la indústria. El gran creixement que ha patit l’empresa en només tres anys, multiplicant per 10 el seu volum de negoci, confirma aquesta teoria i permet ser optimista respecte el futur.

Ara mateix, la plantilla de TAI Smart Factory és formada per una trentena de persones, amb una facturació d’1,8 milions d’euros anuals. El software de l’empresa catalana ja és present a fàbriques de 27 països del món, dada que serveix com a evidència de la bona feina que està portant a terme Tai Smart Factory, que no para de créixer i continúa buscant nous reptes que superar.

Des de Ben Fet! volem donar l’enhorabona a Tai Smart Factory i animar-los a continuar amb aquesta bona feina.

Leave a Reply