Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.

Un any més, l’empresa gestionada per Ferran Alemany ha aconseguit fer-se amb un espai important en els Great Taste Awards, on 7 dels seus productes han sigut guardonats amb 9 estrelles. D’aquesta manera, es converteix, per segon cop, en l’empresa de l’estat Espanyol amb més productes premiats. Uns premis, organitzats per la Guild of Fine Food, considerats com els ‘Oscar’ de l’alimentació ‘gourmet’.

Ferran Alemany ha reconegut que aquests premis són “un reconeixement a la feina ben feta, a la nostra innovació amb els productes” i afirma que “fa molta il·lusió, és un autèntic orgull”. “Que experts internacionals valorin els teus productes, la teva feina i els teus esforços, és per estar ben satisfet”, recorda el gerent de Torrons i Mel Alemany.

Tot i això, es tracta d’un reconeixement que a Torrons i Mel Alemany no s’esperaven, ja que “portàvem uns anys guanyant estrelles i pensàvem que potser aquest ja no seria així, però afortunadament ens equivocàvem”. Sobretot, ha cridat l’atenció el premi a la mel de romaní: “totes les estrelles són un orgull, però és cert que aquest ha fet especial il·lusió per inesperat”, tanca Alemany.

I és que, Torrons i Mel Alemany acumula ja, juntament amb passades edicions, 31 estrelles en 22 productes i ha liderat per segon any el rànquing d’empreses espanyoles amb més productes guardonats. La qualitat dels seus productes i el seu reconeixement fan que l’empresa gestionada per Ferran Alemany sigui un dels grans referents nacionals en el sector.

Sobre Great Taste Awards

Els Great Taste Awards són un referent reconegut dels aliments i begudes ‘gourmet‘, valorats com els “Oscar” del món dels aliments i l’equivalent ‘epicureó’ del Premi Booker. Establert des del 1994, aquests guardons han esdevingut el sistema d’acreditació més gran i de confiança d’aliments i begudes. Un segell indicador per als consumidors sobre la gran qualitat dels productes que ho porten.

El jurat d’aquest premi es compon per més de 500 dels paladars més exigents, que pertanyen a crítics, cuiners, restauradors, compradors, productors i periodistes. Els membres d’aquest jurat busquen l’excel·lència en la textura, l’aspecte i el gust. Així mateix, jutgen la qualitat dels ingredients i com s’han barrejat per crear el producte. Des del seu naixement, s’han avaluat més de 146.000 productes als Great Taste Awards.

Els productes premiats

Les 9 estrelles aconseguides per Torrons i Mel Alemany han sigut els següents:

  • Mel de Romaní (2 estrelles).
  • Agredolç amb mel de castanyer (2 estrelles).
  • Mel amb pètals de rosa (1 estrella).
  • Ametlles garrapinyades amb mel (1 estrella).
  • Massapà amb pell de taronja (1 estrella).
  • Torró crocant (1 estrella).
  • Crema d’ametlles amb sal (1 estrella).

Leave a Reply