Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.

Tastar bon vi i passar una meravellosa vetllada, mentre s’observa el cel i les estrelles en un ambient distès i relaxat. Aquesta és la idea que hi ha darrere la iniciativa del Celler Gerisena, membre de Ben Fet!, on es busca divulgar els seus vins en un entorn diferent i còmode on gaudir completament de la qualitat dels vins.

L’activitat ha donat el tret de sortida aquest estiu amb dues edicions (el 2 i el 30 d’agost). Unes 60 persones van poder gaudir de la copa de benvinguda i el sopar format per tastets de l’agrobotiga i del seu restaurant. Productes de qualitat amanits amb bona música, per acabar de crear l’ambient idoni per una deliciosa vetllada. Una iniciativa que, gràcies al seu èxit i la seva bona acollida, promet tenir noves edicions, on més persones puguin gaudir d’un bon sopar, uns vins magnífics i unes vistes insuperables.

Una vetllada possible gràcies a la col·laboració dels experts de l’Observatori d’Albanyà, permetent a tots els assistents tenir unes vistes impressionants.

Leave a Reply