La marca de les empreses catalanes i compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Aquesta és la idea que defensen Albert Camprubí i Gaston Chritin de Miquel, socis que gestionen l’empresa CUICK, una de les últimes a incorporar-se al projecte de Ben Fet! Es tracta d’una empresa aixecada per dos romàntics dels fogons, dos emprenedors que volien apropar les bases de la cuina de sempre a tots els cuiners.

Per aquesta raó, es van decidir per apostar per un producte de qualitat gurmet i versàtil. Una opció deliciosa per aquells que no tenen tant de temps per cuinar, sense renunciar al sabor ni a la qualitat.  I, per tal d’aconseguir-ho, només treballen amb productors locals, sense afegir res al producte final i controlant de principi a final tot el procès de producció.

“El treball en equip i la col·laboració permeten arribar més lluny”

Gràcies a aquests valors i objectius, CUICK es va interessar pel projecte Ben Fet!, ja que, en paraules de Camprubí, “vam adonar-nos que es tractava d’una organització que té objectius compartits amb nosaltres”. L’empresari destaca d’aquests objectius, per sobre de tot, el compromís pel territori i la sensibilització de la població de cara al foment del consum local responsable. A més, Camprubí apunta també a un dels valors que més encaixa amb CUICK: la passió per fer productes de la màxima qualitat.

D’aquesta forma, Camprubí creu que la unió de CUICK i Ben Fet! “beneficia a tots, tant als consumidors com a l’empresa”. En aquesta línia, l’empresari català defensa que “el treball en equip i la col·laboració permeten arribar més lluny i les empreses que formen part de Ben Fet! compartim moltes idees, i això fa que les sinergies siguin més fàcils”.

Amb aquesta unió, Camprubí espera que, juntament amb les altres empreses del segell, s’aconsegueixi fer arribar el missatge “d’una manera qualitativa al nombre més gran de persones possibles”. Un missatge que els permeti diferenciar-se de la competència, “reforçant les virtuts que ens fan especials: com fem les coses, on i per què les fem“, tanca un dels gerents de CUICK.

CUICK, pels romàntics de la cuina

Sobre CUICK, Camprubí afirma que va néixer per “ajudar als amants dels fogons a cuinar més, en un moment on cada cop hi ha menys temps per fer-ho”. L’empresari català està convençut que cada cop hi ha “una tendència més consolidada cap a una alimentació més natural, d’etiqueta neta”. Per aquesta raó, des de CUICK paren molta atenció als productes amb els quals treballen, naturals i de qualitat.

Amb aquest projecte empresarial, esperen que CUICK pugui aportar valor afegit, oferint als amants de la cuina una solució de qualitat “perquè cada cop que es posin el davantal, sigui una experiència única”, recorda Camprubí.

Com el que esperen de la seva unió amb Ben Fet!, una experiència única que els permeti créixer i defensar els valors d’una feina ben feta i de proximitat, amb respecte pel medi ambient i projecció social. Valors que Ben Fet! vol ensenyar i destacar en tots i cada un dels seus projectes.

Benvinguts!

Leave a Reply