Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.
General

Catalana de Perforacions celebra el seu 50è aniversari

By 13 de maig de 2019No Comments

Catalana de Perforacions celebra el seu 50è aniversari

Catalana de Perforacions, una de les empreses fundadores de Ben Fet!, fa 50 anys de vida. Per commemorar-ho, el passat 4 de maig es va realitzar un acte que va aplegar més de 500 persones, entre treballadors, amics i familiars. Tothom va gaudir d’una jornada de portes obertes a les seves instal·lacions situades al Polígon Industrial Santa Anna de Santpedor.

Fundada l’any 1968, Catalana de Perforacions s’ha convertit en un referent mundial en l’aprofitament sostenible dels recursos naturals i hídrics. Tot, gràcies a la seva especialització en perforacions verticals per captació d’aigües subterrànies i en perforacions horitzontals dirigides. Aquesta llarga trajectòria li ha permès desenvolupar una extensa experiència en diferents serveis d’enginyeria mediambiental, consultoria i formació.

Durant aquests 50 anys, l’empresa ha aconseguit assolir diferents objectius que li han permès créixer, fonamentant-se en la seva filosofia de treball, professionalitat, sostenibilitat, ambició i passió per la feina ben feta. Aquests valors l’han portat a fer mig segle de vida, però mantenint-se jove i ambiciosa per continuar creixent i formant part de totes aquelles propostes que ajudin a crear una millor consciència i responsabilitat social.

Aquest compromís va ser el motor principal a l’hora de fundar, amb altres empreses, el Segell de Qualitat Ben Fet!, amb l’objectiu de fer veure el talent i la professionalitat que es destil·la a Catalunya i a les empreses catalanes. Des dels seus inicis, Catalana de Perforacions ha liderat el caràcter emprenedor, sense arronsant-se davant els reptes i encarant els projectes amb tota la il·lusió del món.

A continuació us deixem amb un vídeo que es va fer de l’acte de celebració dels 50 anys. Però esperem que no sigui l’últim i en faci molts més!

Leave a Reply