La marca de les empreses catalanes i compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Catalana de Perforacions celebra el seu 50è aniversari

Catalana de Perforacions, una de les empreses fundadores de Ben Fet!, fa 50 anys de vida. Per commemorar-ho, el passat 4 de maig es va realitzar un acte que va aplegar més de 500 persones, entre treballadors, amics i familiars. Tothom va gaudir d’una jornada de portes obertes a les seves instal·lacions situades al Polígon Industrial Santa Anna de Santpedor.

Fundada l’any 1968, Catalana de Perforacions s’ha convertit en un referent mundial en l’aprofitament sostenible dels recursos naturals i hídrics. Tot, gràcies a la seva especialització en perforacions verticals per captació d’aigües subterrànies i en perforacions horitzontals dirigides. Aquesta llarga trajectòria li ha permès desenvolupar una extensa experiència en diferents serveis d’enginyeria mediambiental, consultoria i formació.

Durant aquests 50 anys, l’empresa ha aconseguit assolir diferents objectius que li han permès créixer, fonamentant-se en la seva filosofia de treball, professionalitat, sostenibilitat, ambició i passió per la feina ben feta. Aquests valors l’han portat a fer mig segle de vida, però mantenint-se jove i ambiciosa per continuar creixent i formant part de totes aquelles propostes que ajudin a crear una millor consciència i responsabilitat social.

Aquest compromís va ser el motor principal a l’hora de fundar, amb altres empreses, el Segell de Qualitat Ben Fet!, amb l’objectiu de fer veure el talent i la professionalitat que es destil·la a Catalunya i a les empreses catalanes. Des dels seus inicis, Catalana de Perforacions ha liderat el caràcter emprenedor, sense arronsant-se davant els reptes i encarant els projectes amb tota la il·lusió del món.

A continuació us deixem amb un vídeo que es va fer de l’acte de celebració dels 50 anys. Però esperem que no sigui l’últim i en faci molts més!

Leave a Reply