Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.
General

Ben Fet! promou sinèrgies entre empreses del sector agroalimentari i Grup Llobet

By 3 d'abril de 2019No Comments

Ben Fet! intenta promoure les sinèrgies i fomentar les relacions entre les empreses que en formen part i que comparteixen uns valors i una manera de fer. I amb aquest objectiu ha fet possible que entitats del sector agroalimentari tinguessin contacte directe i poguessin presentar els seus productes a l’empresa distribuïdora del segell, com és Grup Llobet.

El director general de Grup Llobet, Ignasi Llobet, es va reunir personalment amb gerents de diverses empreses que formen part de Ben Fet!, a qui s’ha ofert un tracte preferencial i personal.

L’objectiu principal d’aquestes reunions és permetre i fomentar les relacions comercials entre les empreses i Grup Llobet. Així doncs, totes les que van assistir a les reunions van obtenir una fulla d’encàrrec per tal de veure si els seus productes funcionen a diferents establiments de Grup Llobet.

La jornada va ser molt profitosa i totes les empreses que van visitar Llobet van quedar satisfetes amb el funcionament d’unes reunions àgils. La satisfacció va ser tal que Grup Llobet es va comprometre a repetir aquest tipus de reunions quan sigui necessari. I per la seva banda, Ben Fet! també es compromet a realitzar aquestes reunions sempre que les empreses que formen part del segell de qualitat ho demandin.

Les empreses que van assistir a la reunió van ser les següents: Cafés Batalla 2000, Cooperativa Agrícola de Garriguella, Forn Comtal, Fundació Badalona Capaç (Cervesa Sikaru), GB Artesanos (Can Bech), Maria Soler, L’art de la Conserva, Nagual Alimentación (Tortillas Nagual), Pere Cornellà (Cafés Cornellà), Restauración Mesas (Cafés Ciano) i Viuda Pifarre i Cia.

Leave a Reply