Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.
General

Bones notícies per l’empresa catalana a l’exterior

By 27 de març de 2019No Comments

Fa pocs dies vam conèixer una notícia que realçava la feina de les empreses de Catalunya: 27 empreses catalanes van ser incloses a la llista de les que més creixen d’Europa. Aquesta llista, realitzada per la prestigiosa Financial Times i Statista, la formen un gran grup d’empreses europees que més ràpid han crescut durant l’últim trienni.

Una fita que no és aïllada. Catalunya es va presentar el passat gener com la comunitat líder en el creixement de creació d’empreses arreu de l’Estat, amb força diferència amb la resta. Una forma de remarcar l’esperit emprenedor que sempre ha acompanyat al caràcter de l’empresari català.

A més, una enquesta realitzada l’octubre passat per Boston Consulting Group, va determinar que Barcelona era la quarta ciutat del món preferida per a treballar. Un detall que es reforça pel fet que Barcelona s’hagi convertit en referent al sud d’Europa d’start-ups tecnològiques.

En aquest sentit, al Mobile World Congress d’enguany, una de les fires tecnològiques per excel·lència, es van presentar 77 empreses catalanes. Aquesta dada és la més elevada que s’ha produït fins ara, una altra forma de mostrar el creixement en aquest àmbit de les empreses de casa, que busquen continuant expandint-se i fer-se un espai en aquest món.

La tasca de Ben Fet!

 Tot i que s’ha guanyat terreny, encara queda feina a fer. El segell de qualitat Ben Fet! busca exactament això, ajudar a les empreses a assolir els seus objectius, facilitant totes les eines disponibles per ajudar-les i ensenyar al món la qualitat del producte català i la seva feina ben feta.

En aquesta línia, dues empreses que pertanyen al Ben Fet! han estat notícia aquesta setmana passada. Per un costat, Caves Bohigas va tancar l’any amb un augment de vendes en l’àmbit estatal i al mercat nord-americà. A més, el celler de l’Anoia ha aconseguit introduir-se al mercat asiàtic, expandint la seva marca encara més.

Per altra banda, TAI Smart Factory s’ha assegurat el seu espai a la Hannover Messe, una fira de referència mundial en l’àmbit de la indústria 4.0. Això suposarà una gran oportunitat per arribar a un mercat extens i de la importància com l’Europeu, així com una gran ocasió per posicionar les capacitats de la indústria catalana a escala mundial.

Leave a Reply