Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.
General

“Hem d’ajudar a les empreses que aposten pel Ben Fet a assolir els seus objectius”

By 18 de març de 2019No Comments

Jordi Torra ha sigut nomenat com el nou president de la Comissió Agroalimentària del Ben Fet!, substituint en el càrrec a David Coll. Nou al càrrec, Torra, gerent de Fruits Secs Torra, arriba amb energia i moltes idees per tal de continuar creixent i assolir els nous objectius que s’ha marcat per aquest nou període.

En primer lloc, Torra té clar que el consumidor és una peça indispensable en l’engranatge i, per aquesta raó, vol “arribar al consumidor d’una manera fluida“, creant una interacció més clara i senzilla, continuant amb el lema de “quan compres decideixes quin país vols“.

El nou president de la Comissió Agroalimentària també té molt en compte a les empreses que formen part de Ben Fet!. Torra considera que “hem d’intentar ajudar a les empreses que aposten per nosaltres a assolir els seus objectius“. Sempre, recorda el gerent de Fruits Secs Torra, tenint en compte que siguin objectius realistes i que cada empresa té un radi d’acció i unes necessitats diferents.

Torra també pensa que la formació per a les empreses és un tema prioritari, per tal d’ajudar-les a dominar i tenir més coneixement de l’entorn i així proporcionar millors eines perquè siguin més competitives. Una bona manera d’assolir aquest objectiu podria ser mitjançant “tallers de formació“, tal com afirma el nou president del Comitè Agroalimentari. Una altra idea pot ser incrementant el coneixement administratiu de les empreses, fent recerca per tal que coneguin formes d’obtenir beneficis institucionalment.

Aquestes són les línies de treball que planteja Torra i que han de ser ratificades per la Comissió, el qual espera que tingui un paper encara més destacat. El nou president aposta per un treball més conjunt, on els Membres tinguin més pes i es pugui aprofitar la seva experiència professional per tal d’assolir objectius. “La riquesa és que tot el conjunt faci aportacions“, conclou Torra.

Torra considera que al Ben Fet! fins ara s’ha fet una bona feina, posant èmfasi en el fet que “partint de zero d’un ideal, s’ha arribat a aquest projecte“. Tot i els problemes que s’han trobat, el projecte ha continuat endavant, ha crescut d’una manera constant, ha canviat per millorar i ara afronta una nova etapa. Una etapa de més participació i creixement, on la Comissió Agroalimentària buscarà “enfortir, donar múscul al projecte Ben Fet!“, tal com tanca Torra.

Leave a Reply