Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.
General

El segon sopar de connexió Ben Fet! consolida la creació de sinèrgies

By 13 de març de 2019No Comments

El segon sopar de connexió Ben Fet!  va ser tot un èxit. Es va celebrar aquest dimarts al restaurant Blau de Barcelona, establiment del reconegut xef Marc Roca. Va ser una vetllada amb un fantàstic ambient on les empreses van poder reforçar vincles, ampliar contactes i gaudir de productes Ben Fet!

Abans de començar, Esteve Pintó, president de Ben Fet!, va agrair l’assistència i  va informar de les accions que es van portant a terme a Ben Fet!, així com alguns dels objectius a la vista i el que s’ha aconseguit. Després de les presentacions, es va donar l’acte com iniciat: els assistents van poder moure’s per la sala, ja que era un sopar a peu dret, i intercanviar opinions.

Com a novetat, en aquest segon sopar de connexió Ben Fet!, es va comptar amb la presència de convidats especials. Un d’aquests assistents va ser el propietari de Biospace, la primera i més important botiga de productes ecològics i bio de Barcelona. La seva participació va ser molt productiva, ja que algunes empreses van pactar tornar-se a veure per establir possibles aliances comercials. A més, la seva presència obre la possibilitat per un futur punt de venda a Barcelona, com una botiga de referència de productes Ben Fet!

Una altra assistència a destacar va ser la de les empreses Riera Villagrasa, Birra Birrae i Boisans. Totes tres van poder establir noves relacions i van quedar encantades amb el projecte Ben Fet!, obrint la porta a formar-ne part en un futur proper. A més, també van assistir al sopar consultors comercials del sector agroalimentari especialitzats en l’assessorament empresarial.

Moltes de les empreses presents, com la Cooperativa de Garriguella,  també van establir possibles relacions comercials amb el xef del restaurant Blau, Marc Roca. Aquest, per la seva banda, va quedar sorprès amb la qualitat dels productes Ben Fet!, com per exemple la vedella de Can Mabres que va utilitzar per al carpaccio.

Marc Roca, xef de renom, va tancar el seu restaurant especialment per acollir aquesta acte privat. Per aquesta ocasió, Roca va elaborar un menú creatiu amb productes provinents de les mateixes empreses que formen part del Ben Fet!, mostrant-ne el seu potencials i proposant combinacions delicioses i atractives. Aquest va ser el menú:

Amanida de Carbassó

Pizza de formatge

Carpaccio de vedella ecològica

Aletes de pollastre

Arròs de bolets

Mini hamburguesa

Bacallà amb picada de carquinyolis

Consomé clarificat

Tiramisú

Els assistents al sopar de connexió Ben Fet! van ser: Arturo Santiago de Biospace; Eric Carranco de Birra Birrae; Xavier Julián de Boisans Food; Xavier Cordomí de Bombons Blasi; Magali Dubois de Bombons Cudié; Esteve Pintó i Dolors Lavado de Catalana Perforacions; Franz Engel de Formatges Montbrú; Raimon Mirosa de Frit Ravich; Jordi Torra de Fruits Secs Torra; Damià Flores de Interaqua; Marc Serra i Maria Casal de La Taqueria; Gabriel De Mariscal de Llet Nostra; Montse Torra de Mafrica; Àngels Secanella i John Anglada de Nagual; Quim Romeu de Neules Sant Tirs; Jaume Riera i Alicia Alonso de Riera Villagrasa; Eduard Piñol i Josep Badell de Sirot; Ignasi Llobet de Supermercats Llobet; Xavier Laspalas i Jèssica Laspalas de Vidua Pifarré; Lluís Masardó de Cooperativa de Garriguella; Joan Franco d’Èxit Comercial i Antonio Rodríguez de Sikaru.

Leave a Reply