Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.

Els màxims responsables de Ben Fet! han organitzat una trobada amb la delegació xinesa del Grupo Zhongde a Catalunya. Prèviament, els empresaris xinesos van posar-se en contacte amb PIMEC per tal de fer-los avinent el seu interès per conèixer productes catalans i poder-los vendre al seu mercat intern. Zhongde ha volgut visitar Catalunya amb un objectiu molt concret: aconseguir vendre productes fets a Catalunya al mercat xinès a través d’una plataforma B2C (Business to consumer). Aquest tipus de plataformes permeten garantir que la traçabilitat del producte va directament del negoci que el produeix al consumidor. En veure l’interès dels xinesos per crear sinèrgies amb Ben Fet!, des de PIMEC se’ls ha convidat a visitar Catalunya i a conèixer amb més detalls el seu projecte. Com que el procés productiu del cava era una de les qüestions que més cridava l’atenció als xinesos, els responsables de la marca catalana han decidit celebrar la trobada a les Caves Bohigas, les quals són membres de Ben Fet!. També s’han convidat a la trobada alguns directius d’empreses que ja s’han sumat al projecte, com per exemple: Fruits Secs Torra, Torrons i Mel Alemany, Caviaroli i Terrània. La trobada s’ha centrat al voltant de la possibilitat de desenvolupar aquesta plataforma B2C que permeti abastar el mercat xinès de productes catalans. Per tal de seguir treballant en aquesta línia, d’aquí a uns mesos algunes empreses catalanes sòcies de Ben Fet! viatjaran a la Xina per analitzar amb més profunditat la col·laboració. També està previst que la delegació catalana participi en una fira durant la seva estada al país asiàtic. Els responsables de Ben Fet! valoren molt positivament la trobada amb la delegació del Grup Zhongde i destaquen que posa de manifest l’interès creixent del mercat xinès vers els productes de la mediterrània.

Leave a Reply