Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.

Aquest més hem convidat els directius de la marca francesa Produit en Bretagne a Barcelona amb l’objectiu d’oferir-los una visita comercial. La visita ha servit per legitimar la iniciativa catalana, per donar una empenta al projecte i establir les primeres col·laboracions entre territoris i empreses. Per una banda, la trajectòria de Produit en Bretagne ha permès que els seus representants en hagin explicat  els obstacles amb què s’han topat al llarg dels anys i la forma en què els han afrontat i superat. Del projecte de Ben Fet!, els francesos també n’han extret algunes idees que han considerar molt interessants, de manera que la segona trobada a la capital catalana ha estat una simbiosi en la qual ambdues parts n’hem tret molt profit.

Per altra banda, els responsables de la marca francesa han visitat i conegut les empreses ja adherides al segell, totes elles de sectors ben diferenciats: alimentació, distribució i transformació, entre d’altres. Aquest ha estat el primer pas per una relació que ens ha de permetre crear sinergies interessants i fer créixer conjuntament els dos projectes. 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply