Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.
General

Ben Fet! es dóna a conèixer a les quatre Diputacions Catalanes

By 29 de desembre de 2015No Comments

Al llarg del 2015, el director de Ben Fet!, Esteve Pintó, i el director executiu de PIMEC, David Giménez, han dut a terme una ronda de trobades amb els presidents de les diferents Diputacions per presentar-los el projecte. L’objectiu d’aquestes reunions ha estat doble. Per una banda, s’ha volgut presentar a l’administració el projecte Ben Fet! i per l’altra, s’ha sol·licitat finançament per a poder fer-ne difusió.

La naturalesa de Ben Fet!, de caràcter transversal, apolític i pensada per a què arribi a tots els sectors, ha estat el que més ha agradat als diferents responsables polítics de les diputacions. A diferència d’altres iniciatives, Ben Fet! no només integra el sector turístic o l’agroalimentari, més habituals, sinó que engloba tots els sectors de producció i de serveis.

Els responsables de Ben Fet! destaquen que la marca integra tot el territori (amb igualtat), que és una inclusiva on hi caben les iniciatives ja existents en alguns sectors de producció determinats. En les presentacions a les Diputacions s’ha destacat la implicació de PIMEC, explicant que la estratègia del projecte passa perquè els diferents membres s’acabin fent seu el projecte.

Els presidents de les Diputacions han valorat molt positivament la projecció i l’enfocament de Ben Fet! I el primer compromís ha arribat de la mà de Diputació de Barcelona, que ha concedit una ajuda econòmica amb la finalitat de recolzar la difusió del projecte. Aquesta ajuda s’està tramitant i servirà per donar un enorme impuls a la captació de membres del Ben Fet!. Durant el 2016, l’equip executiu de la marca catalana realitzarà una altra ronda de trobades amb les diputacions per reafirmar els seus compromisos i explicar-los el creixement del projecte.

Leave a Reply