Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.
General

Ben Fet! aposta per Barcelona com a aparador de Catalunya

By 31 de març de 2015No Comments

Esteve Pintó, president de BenFet!, Àlex Goñi, president de PIMEC Comerç, i Clara Antúnez i Núria Sala, responsables de diferents àrees del Benfet! s’han reunit amb Raimon Blasi, regidor de Comerç, Consum i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona. La voluntat ha estat donar-los a conèixer el projecte en tant que Barcelona és un dels aparadors de Catalunya i un element clau en la projecció internacional del país. Aquesta trobada ha tingut una doble missió. Per una banda, s’ha volgut presentar la marca catalana i el That’s good!, la versió internacional del BenFet!. El paper de Barcelona en la projecció internacional de Catalunya és inqüestionable i essencial i, per aquest motiu, els responsables del projecte hem trobat oportú exposar la proposta al govern barceloní per sumar-los a la inciativa. L’altre dels objectius de la trobada ha estat presentar el That’s Good Experience!, una idea revolucionària i innovadora per a explicar al món què és Catalunya des de la vessant del talent, la producció i el mercat. Raimon Blasi, com a represnetant de l’ens barceloní, no només ha valorat molt positivament el projecte sinó que ja ha apuntat una possible ubicació al nou mercat de Sant Antoni, actualment en ple procés de remodelació i en busca d’atractius potents per a l’afluència no només de clients, sinó també de visitants.

Leave a Reply