Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.
General

BEN FET! estableix vincles i compromisos de cooperació amb el Govern Basc a través de la seva marca EUSKO LABEL

By 2 de desembre de 2014No Comments
  • El president de BEN FET!, Esteve Pintó; i el director executiu de PIMEC, David Giménez, van viatjar a Bilbao per presentar el projecte davant de l’AZI, fundació pública que lidera el projecte de la marca EUSKO LABEL
  • EUSKO LABEL, projecte homòleg amb 27 anys de vida i que agrupa uns 12 productes agroalimentaris, s’han reunit per intercanviar experiències i establir sinergies, i definir un conveni de col·laboració per trobar vincles i plantejar-se projectes europeus

 

Els impulsors de BEN FET! i EUSKO LABEL, projecte homòleg que s’impulsa des de fa mes dues dècades al País Basc, s’han reunit recentment per parlar sobre la utilització de la identitat territorial com a palanca econòmica, fer un intercanvi d’experiències i fundar vincles que ajudin a reforçar tots dos projectes.

En aquest sentit, s’ha acordat establir un conveni de col·laboració amb l’objectiu de sumar projectes, esforços i activitats i, també, exportar junts i compartir mercats. A la vegada han acordat treballar conjuntament per desenvolupar projectes europeus que incideixin en els dos territoris.

El president de BEN FET!, Esteve Pintó, ha assenyat que la trobada “ha suposat una gran oportunitat pel projecte i que marcarà un punt d’inflexió. Estic convençut que EUSKO LABEL ens servirà de guia per poder desenvolupar amb totes les garanties el nostre projecte i ens ajudarà a inspirar-nos en conceptes que ens poden ser de referència.“.

De la seva banda, Asier Arrese, Director general de HAZI ha explicat que es tracta de la primera marca regional creada a Euskadi i ja agrupa 12 productes de la terra com la llet, la tonyina i el formatge. A més, ha destacat la importància de les regions europees en el futur, deixant palès que “la feina i la col·laboració entre regions, especialment les que tinguin una forta identitat, serà clau per enfortir Europa“.

benfet_euskolabel_02

Leave a Reply