Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.

Ben Fet! es va vestir de gala el dimarts passat amb motiu de la gran cita dels Premis PIMES 2014, en el sopar organitzat per PIMEC al Palau de Congressos. El projecte Ben fet! hi va tenir una gran presènica, i no només per les grans pancartes que donaven la benvinguda als assistents, sinó també perquè cada comensal es va trobar una bossa Ben fet! amb productes catalans de gran qualitat.

benfet_premispimec_02

Només començar el sopar es va projectar el nostre audiovisual i després, la periodista i presentadora Agnès Marquès, conductora de l’acte, va anunciar a tots els assistents que a l’interior de la bossa hi havia l’acord que els convidava a sumar-se a la iniciativa. Aquell mateix dia vam rebre desenes de noves adhesions; altres han arribat amb posterioritat, per correu electrònic.

El president de PIMEC, Josep González, va parlar del projecte Ben fet! durant el seu discurs, on va explicar les oportunitats que aquest projecte suposa per a les pimes de Catalunya, però també per a les grans cadenes de distribució i, per començar, una gran oportunitat per al creixement del país. El president de la Generalitat, Artur Mas, també va assenyalar, en el discurs de clausura, que Ben fet! no és només una iniciativa que pot fer una gran aportació a l’economia i a la marca Catalunya, sinó que el nom de la iniciativa, “ben fet”, és una senya d’identitat dels catalans.

benfet_premispimec_07

benfet_premispimec_06
benfet_premispimec_03

Dins de la bossa de Ben fet! s’hi trobava una gran selecció de productes catalans de molta qualitat que posava de manifest, una vegada més, que Catalunya és un país productor amb oportunitats infinites. La bossa contenia la crema reafirmant Alqvimia, producte estrella de l’empresa que s’està extenent a tot el món; la xocolata negra Amatller (marca de l’empresa xocolatera Simón Coll), el dolç gourmet de mel Alemany, l’ametlla garrapinyada de Fruits Secs Torra, un paquet d’arròs bomba de la Cambra Arroserra del Montsià, una secallona d’embotits Alven i la cervesa Epidor de Moritz.

Leave a Reply