Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.

Les empreses Ben Fet! son totes aquelles que comparteixen els valors que hi ha reflectits en el nostre ideari i que busquen promoure’ls a través d’un projecte comú amb la fi de millorar cada vegada més el nostre teixit empresarial.

Ben Fet! és un projecte en constant evolució i creixement que neix a la Catalunya Central de la mà d’un grup d’empresaris i empresàries que avui en conformen el Comitè Director. Les seves empreses, i les que fins a dia d’avui s’hi han anat sumant, les podeu consultar aquí, però darrere de cada empresa hi ha persones, hi ha il·lusions, molta feina i esforç. empreses Ben Fet! vetllen pel benestar social i ambiental del seu entorn, oferint un valor afegit intangible als seus productes i serveis.

Al llarg de les properes setmanes podreu conèixer una a una les empreses membres de Ben Fet! i les persones que les conformen, us presentarem l’essència real de cada marca, els seus orígens, els seus projectes, i sobretot, en coneixereu la seva essència com a Ben Fet!

Ens hi acompanyeu?