Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.

El projecte Ben Fet! es renova per dins i també per fora, i ho fa estrenant el nou logotip que, mantenint l’essència de l’original, transmet tot allò que ens caracteritza amb simplicitat i eficiència.

Ben Fet! és un projecte que uneix empreses que compartim uns valors i compromisos reflectits en el nostre ideari. Molt lluny han quedat aquells dies en què certificàvem la qualitat de productes i de serveis, uns temps que ens van marcar els passos a seguir per convertir-nos en el què som avui.

L’experiència i el coneixement de les empreses Ben Fet! ens han demostrat que l’excel·lència va més enllà de la qualitat d’un bé concret. La trobem en els compromisos intangibles que cada societat duu a terme per millorar, no només la qualitat del seu producte, sinó també del seu entorn: producció sostenible i de proximitat.

Som persones, som territori, som Ben Fet!, i d’acord amb aquesta nova etapa que encetem, us presentem el nou logotip de Ben Fet!:

 

nou logotip de Ben Fet