Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.
General

TAI Smart Factory i la intel·ligència artificial (IA)

By 14 de febrer de 2019No Comments

La intel·ligència artificial (IA) ha arribat per convertir-se en un motor econòmic imprescindible al nostre sector. Avui dia, ja aglutina un centenar d’empreses i compta amb més de 700 professionals a Catalunya.

El Parc de Recerca UAB, el Centre de Visió per Computador i la Universitat Autònoma de Barcelona creuen en el potencial del nostre país i saben que pot esdevenir el nou Sillicon Valley d’Europa. És per això que han posat en marxa el curs “Ai4all Intel·ligència artificial aplicada a la indústria“, un programa dissenyat per apropar als usuaris les tecnologies d’IA amb l’objectiu de generar noves idees de mercat.

Com no podia ser d’una altra manera, TAI ha participat al curs, en col·laboració amb l’empresa Sigma Prediction, desenvolupant el projecte SmartMeasure&Predict, un sistema que permet donar resposta a les necessitats d’optimització d’un procés o empresa mitjançant el recull dels seus paràmetres d’entorn o contextuals per a la seva anàlisi i posterior desplegament de la informació pertinent que faciliti una gestió eficient del projecte.

Els projectes desenvolupats durant el curs es van presentar el desembre passat en un Demoday davant entitats i firmes rellevants. Una gran oportunitat per a empreses com TAI, consolidada però en constant evolució i amb inquietud per afrontar els nous reptes de futur.
El seu director de Tecnologia, Xavier Climent, ens diu satisfet que “el programa ha permès combinar la formació tècnica i d’estratègia i hem adquirit les habilitats i els coneixements necessaris per posar en marxa projectes amb IA”. Un gran esforç que de ben segur es veurà recompensat!

Si estàs interessat a saber més coses sobre aquest projecte o tens curiositat per conèixer els projectes d’anteriors edicions, pots consultar el web http://www.ai4all.cat i www.taismartfactory.com.

Leave a Reply