Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.
General

El que Facebook i Amazon ja saben sobre Catalunya

By 13 de febrer de 2019No Comments

Barcelona, amb la seva important àrea metropolitana, es consolida com un dels grans hubs tecnològics del món. És cinquena al rànquing mundial, una posició consolidada per l’anunci de l’arribada de gegants com Amazon, Facebook, MediaMarkt, Moodle o el retorn dels catalans que van fundar Chartboost al Silicon Valley de Califòrnia. Els titulars s’aclaparen de la confiança que dipositen aquestes ‘bèsties’ del món global, però rascant trobem la raó de ser d’aquestes inversions: l’enorme talent tecnològic a Catalunya.

Milers d’empreses tecnològiques, en la seva immensa majoria pimes, excel·leixen des de fa anys a Catalunya amb la finalitat de competir amb les millors. Treballen la innovació d’una forma absolutament puntera, desenvolupen sistemes, maquinària i programari d’altíssim valor afegit que contribueixen a situar Catalunya com un dels llocs del món amb més alta especialització en camps que van des de la robòtica fins a la intel·ligència artificial, passant pel machine i deep learning, les realitats virtual i augmentada o les tecnologies biomètriques, entre moltes altres disciplines.

Al costat del talent creatiu amb què es posicionen Barcelona i Catalunya, el talent tecnològic és una eina potentíssima per sortir al món i portar la marca Catalunya al món. El sector tecnològic català, amb el seu entramat d’empreses i professionals, està cridat a ser una peça clau perquè el món vegi que, aquí, el que fem, ho fem ben fet.

Facebook, Amazon i companyia saben perfectament perquè venen a Catalunya: a més de les facilitats i les infraestructures que necessiten per créixer, hi troben professionals i proveïdors a l’alçada de les seves expectatives. Benvinguts! Acollim-les sense oblidar per què són aquí, i apostem pel talent tecnològic del nostre país per tal que pugui créixer, encara més, i competir encara amb més garantia en el mercat global. I que vegin que Catalunya és sinònim de progrés tecnològic.

Leave a Reply