Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.
General

PROJECTES INNVOVADORS A L’SMART CITY WORLD CONGRESS

By 16 de gener de 2019No Comments

TAI Smart Factory ha participat a l’Smart City WorldCongress, la fira internacional més important del sector de les ciutats intel·ligents, de la mà de l’Ajuntament de Sant Cugat. Celebrat el passat mes de novembre a la Fira de la Gran Via a Barcelona, el congrés ha estat un èxit total amb més de 20.000 visitants i més de 800 expositors.

Un dels objectius del consistori de Sant Cugat és el d’impulsar dinàmiques col·laboratives amb empreses que treballen en el camp de les Smart cities i la innovació social, com és el cas de TAI Smart Factory.

Enguany, l’Ajuntament ha facilitat que petites i mitjanes empreses de Sant Cugat tinguessin l’oportunitat de ser presents al congrés a través de l’estand municipal, creant un espai per avançar cap a un futur millor i més sostenible, i convertint el benestar ciutadà en el centre de la transformació urbana. D’aquesta manera, l’Ajuntament ajuda a desenvolupar projectes innovadors i contribueix al dinamisme econòmic de la ciutat.

Les ciutats intel·ligents han de millorar el dia a dia de les persones que hi viuen, creant espais més sostenibles, per exemple, en el camp de la gestió de residus, l’eficiència energètica o la mobilitat. És per això que TAI Smart Factory vol traslladar la idea de Indústria intel·ligent fora de l’àmbit de les grans fàbriques productives. No només les fàbriques han de ser intel·ligents, també les ciutats. Millorar l’eficiència de les ciutats i la seva seguretat és un dels reptes de TAI Smart Factory.

El seu departament d’R+D+I treballa en l’aplicació de la Realitat Augmentada per a reconeixement facial d’equips de protecció individual a les obres civils. Projectes de futur per a ciutats eficients.

Leave a Reply