Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.
General

ALVO, nou projecte de Mas Montseny

By 4 de desembre de 2018No Comments

ALVO és el Nou Oli d’Alvocat Verge Extra que s’elabora seguint el procés d’extracció dels Olis d’Oliva Premium.

El Molí Mas Montseny, al Morell, Tarragona, de quatre generacions de mestres moliners, i el seu CEO Roger Catà, expert en olis d’oliva d’alta gamma, han estudiat i experimentat durant més de dos anys el procés d’extracció de l’alvocat per garantir un nou i innovador oli de la més alta qualitat.

L’oli d’alvocat verge extra ALVO es fa amb alvocats frescos i sans cultivats al Mediterrani malagueny, valencià i, pròximament, també amb els que es produiran a la pròpia finca de Mas Montseny. Una nova joia culinària; ara, de proximitat.

Les seves propietats són gairebé infinites, és bo per a la recuperació muscular dels esportistes per la seva concentració en potassi, és un aliat del cor pel seu alt contingut en àcids grassos monoinsaturats i és un potent antioxidant amb efectes antiedat!

Realment, un superaliment que aporta beneficis per a tota la família.

Ja pots consultar més de 100 beneficis a www.alvo.cat/salut

Una part molt important del projecte ALVO és la connexió que tindrà l’oli d’alvocat amb la gastronomia. Regularment es compartiran “Les Receptes dels Xefs!” amb el deliciós oli d’alvocat, on coneguts cuiners proposaran noves formes per gaudir-lo. A més, tothom qui ho vulgui podrà penjar les seves pròpies receptes!
Entra, comparteix i gaudeix del Nou Oli d’Alvocat Verge Extra a www.alvo.cat/receptes

L’oli d’alvocat ALVO ha quedat finalista, com a producte més innovador de l’any, als premis del Fòrum Gastronòmic 2018 i ja es pot adquirir còmodament a www.alvo.cat/shop

A més, la il·lustració de l’etiqueta és obra del polifacètic artista Nil Bartolozzi, amic de l’empresa amb qui ja han obtingut altres premis pels atractius dissenys dels productes de Mas Montseny que en fan un regal ideal per a aquestes festes.

Tot de la casa, tot Ben Fet!

Leave a Reply