Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.

El 10 d’octubre va tenir lloc el sopar anual de PIMEC al Museu Nacional d’Art de Catalunya. Va ser una vetllada molt especial, ja que celebràvem la 31a edició dels Premis Pimes, presidida pel president de la patronal, Josep González, pel president de la Generalitat, Quim Torra, i amb l’assistència de més de 900 empresaris.

Un cop més, el sopar va tornar a tenir caràcter solidari i vehiculat al compromís del món empresarial amb la societat catalana. Les aportacions fetes pels assistents es destinen al programa emppersona de la Fundació PIMEC, que dona suport als empresaris i empresàries, i a les persones autònomes que s’han quedat sense negoci i sense feina i busquen una segona oportunitat.
En el transcurs del sopar es va oferir un obsequi Ben Fet! gràcies a l’aportació de Manufactures Arpe i E2S, empreses membres del projecte.

L’acte va comptar amb la presència de representants del món econòmic i polític, entre els quals destaquem la vicepresidenta del Govern espanyol, Carmen Calvo; el ministre d’Economia, Competitivitat i Innovació d’Andorra, Gilbert Saboya; el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent; la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera; l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; l’alta comissionada per a l’Agenda 2030, Cristina Gallach; el vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, entre d’altres.

Un cop més es posa de manifest que Catalunya té grans empreses amb grans productes de qualitat.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Leave a Reply