La marca de les empreses catalanes i compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

El nou espot visualitza una desena d’empresaris i empreses implicades en el projecte i anuncia les seves motivacions per formar-ne part. El nou espot del projecte Ben fet!, juntament amb tots els vídeos realitzats a dia d’avui, es posa a disposició de totes les empreses membres perquè puguin difondre’l a través de les seves pàgines corporatives i a través dels seus canals de comunicació (xarxes socials, comunicació interna, conferències, juntes, etc). Les empreses interessades només ens han de demanar el format amb què ho necessiten (sobretot, en cas de necessitar l’arxiu en .mov. .avi o .mp4) i els hi enviarem juntament amb tot el material corporatiu del projecte.   Facilitem tot el material existent perquè volem que les mateixes empreses siguin motores i impulsores d’un projecte nacional que comença a fer polseguera.

Leave a Reply