La marca de les empreses catalanes i compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

En el marc dels Premis Pimes es va fer una gran posada en escena del Ben fet! amb la projecció d’un nou i emocionant espot i l’entrega de més de 1.000 bosses plenes de productes certificats.  Més d’un miler de persones han participat a la 29 edició dels Premis Pimes que s’ha celebrat aquest dilluns a la sala oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). Amb aquesta gala PIMEC guardona aquelles empreses o entitats que han destacat per les seves inciatives empresarials al llarg del darrer any. La periodista Elisabet Carnicé ha estat l’encarregada de conduir la cerimònia, la qual ha comptat amb la presència dels principals representants del teixit econòmic, empresarial i polític del país. El president de PIMEC, Josep González, el president de Catalunya, Carles Puigdemont, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, han adreçat unes paraules a tots els assistents remarcant la importància econòmica que suposa per a Catalunya el teixit de micros, petites i mitjanes empreses  i la obligatorietat d’aplicar polítiques per a mantenir-les. En aquesta edició dels Premis Pimes, el projecte Ben Fet! hi ha estat present amb més força que mai. De fet, de la mà d’Elisabet Carnicé, l’acte començava amb la presentació del Ben Fet! a tots els assistens de l’auditori, i minuts després s’estrenava un nou i emotiu espot dels motius pels quals les empreses adherides han decidit formar-ne part. https://vimeo.com/171384774 Tots els mil assistents a la festa s’han pogut emportar a casa una bossa de productes Ben fet!, degudament etiquetats després de passar totes les certificacions pertinents.

A l’hora de les postres, ha començat l’esperada entrega de premis. Entre les empreses guardonades en aquesta edició, n’hi han hagut tres que ja són membres de Ben Fet!. Mútuacat ha rebut el Premi a la Qualitat Lingüística en el món empresarial; l’innovador projecte de Ca l’Arpellot, de Grup Llobet, ha estat guardonat amb el premi al Comerç més competitiu i, finalment, Caviaroli (amb la certificació en tràmit) ha rebut la distinció de la Microempresa més competitiva. El fet que tres membres de Ben Fet! hagin estat premiats posa de manifest la manera de treballar exemplar i excel·lent que acrediten les empreses en el moment de sumar-se al projecte.

 

Leave a Reply