Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.

Com neix Arpe?

L’Arpe d’avui va néixer fa més de 30 anys, seguint amb la tradició tèxtil que havia començat la família feia ja tres dècades. Així, som tres generacions d’experts en tèxtil, microfibra i impressió digital.

Com us definiu com a empresa?

Som una empresa familiar i amb molta tradició amb el què fem, però a la vegada amb una visió innovadora i moderna que ens ha fet i ens fa créixer, sempre sostenibles i conscients amb el planeta.

Quin és el major repte al que us heu enfrontat al llarg de la vostra història?

Possiblement la pandèmia. Els nostres productes promocionals van molt lligats amb esdeveniments i activitats i, al congelar-se tot això, ens vam haver de reinventar i trobar una altra via. I així van sortir les nostres mascaretes, premiades en vàries ocasions. Per exemple, el Premi Especial Era Covid-19 PIMEC 2020 a la capacitat d’adaptació, i el Premi Conama (Congreso Nacional de MedioAmbiente) a la mascareta més sostenible del mercat.

Un bon moment per recordar? 

Quan vam rebre el premi PIMEC als Valors d’empresa el 2016, reconeixent els nostres esforços cap a la sostenibilitat mediambiental, social i econòmica.

Què fa que Arpe sigui una empresa Ben Fet? 

Som una empresa de casa i a casa. Tot el què podem fer, ho fem nosaltres mateixos a la nostra fàbrica d’Arenys de Munt. I el què no podem fer, ho busquem a comerços i negocis de proximitat. El consum local i l’origen son una part primordial per a nosaltres.

A qui van dirigits els vostres productes?

Fabriquem productes promocionals per a empreses de sectors molt diferents. Des d’òptiques a museus, companyies d’automòbils, bancs, marques de roba, aerolínies… Tots aquells que vulguin plasmar i promocionar una part de la seva marca.

 


Productes destacats

Producte amb més trajectòria Producte estrella Producte més recent