Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.

Com neix Embotits Alven?

Embotits Alven neix el 1968 a Sant Joan de Vilatorrada, de la mà de Valentí Vendrell, que va ser un dels fundadors de l’empresa i el seu director durant més de tres dècades.

Ara és la seva filla, Rosa Maria Vendrell, qui ha fet créixer l’empresa i l’ha convertit en un dels principals proveïdors de curats, elaborats i frescos de la Catalunya Central.

Com us definiu com a empresa?

Es definim com una empresa familiar i tradicional, això si, sempre innovant per a oferir el millor producte al nostre client.

Quin és el major repte al que us heu enfrontat al llarg de la vostra història?

El major repte és el Mercat. Gràcies al nostre departament de I+D, cada dia treballem per a incorporar les millors formulacions i augmentar les propietats saludables i així oferir productes de la millor qualitat.

Un bon moment per recordar? 

El relleu entre Valentí Vendrell i la seva filla Rosa Mª a l’any 1985. Rosa Mª Vendrell, porta 37 anys al capdavant, fent camí per a posicionar Alven en la producció saludable i en el refinament de les propietats organolèptiques de tots els seus aliments.

Què fa que Embotits Alven sigui una empresa Ben Fet? 

Situats al Cor de Catalunya, hem mantingut l’essència familiar malgrat el creixement de la producció.

A qui va dirigit el vostre producte?

Alven forma part de Grup Llobet, el grup alimentari més important de la Catalunya Central, i no només proveeix als seus més de 40 supermercats, sinó que en la seva divisió de venda al major té una cartera pròpia de més de 600 clients (entre botigues externes i Horeca)

 


Productes que combinen tradició i innovació

Producte amb més trajectòria Producte estrella Producte més recent