Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.
General

ALQVIMIA entra al prestigiós centre comercial Harrods

By 4 de març de 2019No Comments

La marca catalana i membre de Ben Fet! és un referent d’alta cosmètica natural i, a partir d’ara, comptarà amb un espai pels seus productes 100% naturals i ecològics a un dels gran magatzems de més renom i luxosos del món: Harrods.

ALQVIMIA, l’empresa de Can Duran de Tortellà i dirigida per Drolma Lizcano, membre del Comitè Executiu de Ben Fet!, és, des de fa més de 30 anys, un dels grans referents de l’alta cosmètica amb presència internacional. Els seus productes, 100% naturals i fets amb el màxim respecte per la natura i l’ésser humà, són molt apreciats des de fa anys a països com el Japó i el Regne Unit.

A Harrods Pharmacy, la secció focalitzada en salut i benestar, han exaltat l’excel·lència dels productes d’ALQVIMIA. La marca selecciona amb màxima cura els olis essencials més purs provinents de totes les parts del món, recuperant la tradició de l’antiga perfumeria artesanal, els secrets de la botànica i el coneixement de la ciència de l’alquímia.

Alguns dels productes dels quals podran gaudir els clients de Harrods seran el Sensuality Esprit de Parfum, un producte profund i innovador 100% natural amb efecte sensorial que potencia la feminitat i la sensualitat; Seductive Man Esprit de Parfum, un perfum amb una fragància captivadora d’extraordinari efecte sensorial gràcies a la combinació d’olis essencials amb notes olfactives de sàndal o comí.

Però no en seran els únics, ja que els usuaris també podran fer-se amb Sensuality Body Nectar WomanSeductive Man Body Oil, o Aceite Corporal Reina de Egipto. Tot són productes d’una qualitat màxima, que garanteixen el millor resultat pels consumidors més exigents.

Així doncs, els clients més exclusius i exigents tindran la possibilitat de  gaudir els valor i l’excel·lència dels productes d’ALQVIMIA a un dels centres comercials més respectats i opulents d’Europa, el Harrods. Un altre èxit per una empresa amb el segell de Ben Fet!

Leave a Reply