Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.

El passat dimarts 23 d’octubre Ben Fet! vam organitzar el primer, d’un conjunt de sopars, que vam anomenar Sopar de Tardor. L’objectiu principal d’aquests sopars és que tots els membres de la sectorial agroalimentària del projecte gaudeixin de l’oportunitat d’interaccionar entre ells com a membres de la família Ben Fet! (el que es coneix com a networking) i de donar a conèixer els seus respectius productes amb l’objectiu d’incrementar el nombre de clients. Per això es va convidar una sèrie d’empreses, seleccionades especialment per a l’ocasió, de l’àmbit professional agroalimentari (canal Horeca, botigues especialitzades, distribuïdors, petites cadenes d’alimentació, etc.).

Aquests sopars constitueixen una oportunitat perquè les empreses adherides al projecte puguin gaudir conjuntament d’un àpat elaborat majoritàriament amb els seus propis productes, cuinats per xefs de gran reputació i en entorns immillorables del país (restaurants, cellers, locals que gaudeixin de característiques especials), de manera que cada sopar sigui un referent per a tots els membres del Ben Fet!

Aquesta primera edició es va dur a terme al Restaurant Somiatruites d’Igualada de la mà del xef David Andrés i hi varen assistir més de 40 persones entre membres del Ben Fet! i representants d’empreses interessades en el projecte. El sopar es va celebrar al voltant d’una taula espectacular, immensa i plena d’un seguit de més de 20 plats elaborats amb molta cura, deliciosos i molt gustosos, que van aconseguir ressaltar totes i cadascuna de les propietats dels productes aportats per les empreses del Ben Fet!

Aquesta acció de networking per a les empreses adherides va ser valorada per tots els assistents com a molt positiva i la prova més evident n’és que, tot hi haver-los convocat a les 8 de la tarda, a mitja nit les converses entre ells continuaven fluint.

Llistat de les empreses adherides que varen participar al sopar:

• Cafès Batalla
• Cafès Ciano
• Can Mabres
• Embutidos Alven
• Fermí Bohigas
• Formatges Montbrú
• Llet Nostra
• Mafrica
• Nagual
• Salses Fruits
• Sirot
• Torrons i Mel Alemany
• Vermutissimo

Durant el primer trimestre del 2019 es durà a terme el segon sopar Ben Fet! Esperem que tingui el mateix èxit i acceptació que el Sopar de Tardor.

Leave a Reply