Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.

El 28 de juny s’ha celebrat la Festa d’Estiu organitzada per l’Acadèmia del Cinema Català. La trobada del cinema català ha reunit 400 convidats del sector al Monestir de Sant Miquel, dins el recinte del Poble Espanyol.

Destinada a reconèixer les aportacions més innovadores, arriscades o creatives que han tinguin lloc en l’àmbit cinematogràfic català, la Festa d’Estiu es va crear en reconeixement de la tasca portada a terme pel productor Pepón Coromina i Farreny, que entre 1977 i 1987 va contribuir de forma determinant a l’aparició de noves formes de llenguatge cinematogràfic i a la consolidació professional d’un elevat nombre d’artistes i cineastes que necessitaven una primera oportunitat.

En l’edició d’enguany, la 9a, s’ha comptat amb la col·laboració de Galetes Trias, empresa membre del Ben Fet!

Gràcies per la vostra col·laboració! Esperem poder continuar participant en molts més esdeveniments.

Leave a Reply