La marca de les empreses catalanes i compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

Volem donar la benvinguda als nous membres de Ben Fet!, que s’hi han incorporat el mes de maig. A continuació us els presentem: Printmakers: ofereix serveis d’impressió gràfica amb qualsevol tecnologia i format, offset o digital, amb formats estàndards o personalitzats. Producció gràfica totalment adaptada als projectes i necessitats de les empreses. Més informació: www.print-makers.com. Van Express 2010: és una empresa de transport urgent i taxi industrial que dona solucions a tot tipus de necessitats. Més informació: www.vanexpress.es. Freestyle: empresa dedicada a l’organització d’actes a nivell internacional. Més informació: www.freestyleeventos.com. Masrojana: empresa familiar especialitzada en l’elaboració d’olives regionals de la nostra terra. Entre els seus productes trobem especialitats d’olives, patés d’oliva i olis. Més informació: www.lamasrojana.com. Salud e imaginación: fabricants i comerciants de productes dietètics i ecològics que s’adapten a les necessitats de tots els seus consumidors. Més informació: www.int-salim.com. Anxoves de l’Escala: des de 1940 es dediquen a l’elaboració de l’anxova. Les elaboren seleccionant minuciosament la matèria primera i els mètodes tradicionals. Més informació: www.anxovesdelescala.es El nostre projecte continua creixent amb una important transformació econòmica i social sense precedent. Benvinguts a Ben Fet!

Leave a Reply