La marca de les empreses catalanes i compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.
General

Entrevista a Roger Catà de Mas Montseny

By 7 de juny de 2017No Comments

EL passat cap de setmana es va celebrar a Catalunya la segona edició del “Benvinguts a Pagès”. És un cap de setmana en què explotacions de tot Catalunya obren les portes de casa seva per ensenyar-nos els camps, els ramats, les barques i els obradors. El programa “El suplement” de Catalunya Ràdio s’ha sumat a aquesta iniciativa i el dissabte 3 de juny varen realitzar una entrevista a Roger Catà, responsable de Mas Montseny i membre de Ben Fet! Mas Montseny és una explotació agrària familiar que ha passat de generació a generació. El seu interès per aconseguir un oli d’oliva de màxima qualitat és l’empenta necessària per incorporar nous sistemes de moltura. El 2012 Roger Catà, després d’estudiar enginyeria agrícola, s’incorpora amb plena dedicació a Mas Montseny. Les tres generacions Catà constitueixen Mas Montseny Fruits. Al 2013 inicien el projecte Oli Mare amb què es busca obtenir un oli ecològic d’alta gamma. Pots seguir tota l’entrevista en el següent enllaç: http://www.ccma.cat/catradio/alacarta/el-suplement/les-millors-receptes-amb-avellanes/audio/965377/#

Leave a Reply