Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.

Una trentena d’empreses del sector agroalimentari han estat representades Barcelona, 27 d’abril de 2017. Una delegació de PIMEC ha viatjat a Brussel·les per presentar el projecte Ben Fet!, una iniciativa de la patronal per consolidar una marca per certificar l’origen de productes, empreses i serveis compromesos amb el territori i la feina ben feta, alhora que en promociona el consum intern i de proximitat. La presentació, organitzada en el marc de la Setmana Catalana – Sant Jordi 2017 de Brussel·les, ha anat a càrrec d’Amadeu Altafaj, representant del Govern davant de la Unió Europea i d’Esteve Pintó, president de Ben Fet!, qui ha assenyalat que “aquesta cita suposa una gran oportunitat per poder mostrar a la comunitat de Brussel·les l’excel·lència dels productes elaborats i produïts per les empreses Ben Fet!”. Durant l’acte s’ha fet un tast de productes catalans adreçat a professionals de la restauració, distribuïdors, grans superfícies, cuines, restaurades i empreses del sector agroalimentari. Entre les empreses representades, totes distingides amb el distintiu Ben Fet!, destaquen: Artipà, Bombons Cudié, Cadí, Cafès Batalla, Can Bech, Can Garriga, Can Mabres, Casa Amella, Caviaroli, Cooperativa de Garriguella, Fermí Bohigas, Forn Comtal, Fruits Secs Torra, Frime, Galetes Trias, Garcia Muret, Hort del Silenci, Llet Nostra, Maria Soler, Mas Montseny, Mitjans, Montbrú, Oli de Migjorn, Opció Natural, Patates Palau, Puig Fitó, Rosset, Sirot, Supermercats Llobet, Torrons i Mel Alemany, Urdet i Vermouth Cisa. Ben Fet! és una iniciativa promoguda per un equip de petits i mitjans empresaris, sota el paraigua de PIMEC, té l’objectiu de potenciar el consum intern de producte català (productes de tots els sectors) amb la voluntat de fer més grans les nostres empreses i ajudar-les a créixer al món. A més, vol potenciar l’expansió internacional dels productes de qualitat fets a Catalunya amb ingredients del país.

Leave a Reply