Empreses catalanes unides pels valors i el compromís amb la feina ben feta.

A finals del mes de gener es va iniciar una campanya de promoció a les xarxes socials del Ben Fet! amb el hashtag #Fetamb. L’objectiu de la campanya era contribuir a reforçar i donar a conèixer la marca a un públic més ampli per mitjà de les nostres empreses membres, i fer difusió de les empreses que formen part del projecte i dels productes o serveis que ofereixen. Durant aquests mesos hem obtingut més de 45 mil visualitzacions de les nostres publicacions i més de 1.169 usuaris s’han interessat pel nostre contingut. La missió de les campanyes que hem realitzat aquests últims mesos era donar a conèixer el Ben Fet! a un públic més ampli i millorar el seu posicionament per seguir creixent i convertir-nos en una absoluta referència com a segell de qualitat d’empreses de productes i serveis del nostre país. Hem assolit aquesta missió i hem aconseguit més de 4 milions d’impressions entre la campanya AMIC i la campanya #Fetamb, i volem seguir creixent. Per poder seguir les últimes novetats que s’han publicat o s’han anat publicant fins ara, podeu entrar directament a la nostra pàgina de Facebook i Twitter. I no oblideu que encara sou a temps de participar-hi i d’enviar-nos les vostres fotografies!

Leave a Reply