La marca de les empreses catalanes i compromeses amb la qualitat, el territori i la feina ben feta.

El passat 20 de desembre es va realitzar la primera reunió de la Comissió Sectorial Agroalimentària, constituïda per empresaris del sector (Formatges Montbrú, Torrons i Mel Alemany, Fruits Secs Torra, Caves Bohigas, Can Mabres, Frime i Casa Amella) i encapçalada pel seu president, David Coll, acompanyat per la responsable de la sectorial i assessora d’empreses Anna Gummà. Durant la convocatòria es van establir els objectius i el pla de treball que vol portar a terme la comissió. Es van programar diverses actuacions per a aquest any i es van proposar noves utilitats de la marca d’acord amb la detecció de necessitats i oportunitats de les empreses. Ben Fet! Qualitat d’aquí s’estructura en comissions transversals i sectorials per garantir una major proximitat en la diversitat del teixit empresarial. Trobades com aquesta reforcen el seu caràcter participatiu i col·laboratiu.

Leave a Reply